Magyar
English

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

   

Házfalra kúszó kerámia növények

Szeretem, ha a kerítésre, házfalra kúszónövény folyondár fut föl, nyáron benövik az ablakot és kellemes árnyat adnak a kánikulában, ősszel gyönyörű színben pompáznak. Így kedvet kaptam fantázia kerámia növények, fali fák készítéséhez.  Beton oszlopra, házfalra terveztem ezeket, különös trópusi hangulatot varázsolva általuk. Hol kaméleonok, hol madarak lakják be a különleges fantázia növényeket. Annyira megszerettem ezeket a kerámia fákat, hogy ezek lettek legkedvesebb munkáim.

 

fali fa
fali fa2 fali kut disz

 

Ha valakinek a képek alapján kedve támad a saját otthonát is ilyen fali kerámiával díszíteni akár kültéren, akár beltéren, a helyszínt felmérve együtt álmodjuk meg az oda legjobban illő falifát.

bimbós oszlop bimbós oszlop 2
 varázserdő varázserdő 2 manó fejek
fali virág orchdea

Ezek a fák külön elemekből épülnek föl, így a szárak szabadon alakíthatók bármilyen irányba, tetszés szerint, ahogy a tér megkívánja. Az is eldönthető hogy a fát virágba borulva, vagy tavaszi bimbózásában látnák szívesen nap, mint nap
életfa madarak életfa 2
fali virág

 

A falra, a kisebb elemeket ragasztással rögzítem, a nehezebbeket a ragasztás mellett csavarral is megtámasztom. A felrakást Kata lányommal magam végzem, hiszen a helyszínen alakul ki a végső kompozíció.

 

Vízivilág című faliburkolat: 320×260cm
 
Vizivilág
vízivilág vízivilág vízivilág
     
                                                      kis kaméleon  
 
BOLTOK  |
HÍREK  |
LINKEK  |
© 2011 - VERTEL ANDREA - MINDEN JOG FENNTARTVA