Állandó kiállítás

Tündérkert a váci Pannónia házban

2013-ban felkérést kaptam Papp László műgyűjtőtől, a váci Pannónia ház kiállítás gyűjteményének létrehozójától arra, hogy itt a Pannónia ház kertjében hozzak létre egy állandó kiállítást munkáimból.

A Pannónia ház gyűjteményében láthatók,  Hincz Gyula grafikus és festő művész Vácnak adományozott páratlan festményei és grafikái, Gádor István keramikus, a mai modern kerámia megteremtőjének szintén Vácnak adományozott, teljes munkásságát bemutató kiállítása.

Számomra nagy megtiszteltetés ebben a környezetben bemutatnom kerámiáimat. A kiállítást úgy sikerült megrendezni, ahogy én a munkáimat egy kertbe megálmodtam. A horgász kis tónál pecázik, egy heverő béka társaságában, a pávák, bokrok és kerámia fák közül kukucskálnak ki, a napozó hölgy pedig kismadarakkal ül egy kőpadon. 

A kertrészlet mögötti házfalra, egy öt méter magas fali fát terveztem, sok bimbójával, nagy szétterülő, tűzpiros virágaival, fészkelő és repülő madaraival, élettel teli, sugárzó központja lett a térnek. A kiállításnak a tündérkert címet adtam, Vác városának adományoztam, így a Pannónia ház nyitvatartási idejében bármikor megtekinthető.

Nyitva tartás

Hétfő: szünnap
Nyári: május 1- augusztus 31. között   kedd- vasárnap: 9:00-17:00
Téli: szeptember 1- április 30. között  kedd-vasárnap: 9:00-17:00

Cím

Pannónia ház 
2600 Vác Köztársaság út 19. (Főtér)
Telefon: 27 513-482 

Csoportos tárlatvezetés előzetes bejelentkezés alapján.

Belépődíjak

Teljes árú belépőjegy: 600 Ft

Kedvezményes belépőjegy: 300 Ft

Családi belépőjegy:
(3 főtől, 18 éven aluli gyermekkel): 1 200 Ft

Csoportok számára:
( 10 fő felett) 300 Ft/fő, a csoportvezetőnek díjtalan!

Yvette Guilbert 6

Életmű képeken​

Item added to cart.
0 items - Ft

Két módon lehet vásárolni nálam.

Háromféle kategóriában kínálom kerámia termékeimet.
Állandó kínálat: az itt látható fotók illusztrációk az adott tárgyról. Ezekből a fajtákból többet készítek.
Egyedi kerámiák: ezekből 1-1 darab készül. A fotón látható kerámiát kínálom megvásárlásra.
Rendelésre készült: ezeket a kerámiákat személyes rendelésre készítettem.Itt ötleteket adok ajándékozáshoz, díszítéshez. Ha valaki rendelni szeretne egy tárgyat,a kisebb darabok ekészítési ideje 3-4 hét , a nagyobb tárgyaké, falburkolatoké akár fél év is lehet.

Mindenkinek azt javaslom, hogy ha teheti, látogasson el hozzám Gödre, műhelygalériámba, ahol körbejárhatók, jobban megismerhetők a munkáim. Itt a weblapon is látható műhelyáron kínálom őket.

Ehhez fontos az előzetes telefonos bejelentkezés. +36 20 2620 986

Sokan mondták már, hogy nagy élményt jelentett nekik a gödi látogatás. Kis galériámban főként a lakásbelsőbe szánt szobrok közül válogathatnak. A kertemben, a növények között mutatom be megvásárolható kerti kerámiáimat, egy állandóan változó kiállítással várom az érdeklődőket. Itt azokkal a régi figuráimmal is találkozatnak, amik annyira a szívemhez nőttek, hogy megtartottam őket.

A műhelyben különböző munkafázisokban ismerhetnek rá a weblapon látott darabokra.

Személyes tárgyakat készítek. Fontosnak tartom, hogy aki elhatározza, hogy munkáimat megvásárolja, döntése során megbizonyosodhasson arról, hogy jól választott. Szívesen segítek ebben.

A vásárláshoz mindenképpen szükséges a személyes kapcsolatfelvétel, akár e-mailben, akár telefonon. Az e-mailekre általában egy héten belül válaszolok, így, ha ennél sürgősebb a dolog, inkább a telefont javaslom.

 

Árak kiszállítás

A weblapon szereplő műhelyárak áfa-mentesek, mivel vállalkozásom alanyi adó-mentes.

Magyarország területén belül utánvéttel oldom meg a házhozszállítást futárszolgálaton keresztül. Ilyenkor +10% csomagolási költség, és az aktuális fuvarköltség adódik hozzá a weblapon feltüntetett árakhoz.

Külföldre úgy vállalok kiszállítást, ha a teljes vételárat (műhelyár + tényleges csomagolási költség + teljes fuvardíj + biztosítás) a vevő részemre előre átutalja.