Cikkek

Kertkultúra

Ülnek a nőcik a medencében. Testük a vízben, gondolataik a vízen túl. És a parton ott ülnek a madarak, gondolataik szintén messze járnak. Mert látni

Tovább »

Kertépítő szemmel

Hajlamosak vagyunk lakhelyünket fallal határolt területként elképzelni. A kertet pedig legtöbb esetben nyűgös „munkaadónknak” tekintjük. Pedig ha a kertet is lakó- térként kezeljük otthonunk és egyben életminőségünk is újabb dimenzióval gazdagodik.

Tovább »

A kert felől nézve

Nyári reggeleken szeretem végigjárni kertem növényeit. Ahogy a páfrány kibontja kunkoriságából leveleit, ahogy a pipacs szőrös bimbójából kifakadnak a selymes, tüzes, gyűrött szirmok, mire kisimulnak,

Tovább »

Beszámolók

Bonsai fa

Az érdi Rózsa Nyomda új épületének falára kértek egy kompozíciót tőlem. Ez a ház egy önmagában jellegtelen kétszintes épület. Szabad kezet kaptam.

Tovább »

Meseház

Egy bábkészítő keresett fel azzal az ötletével, hogy téglafal kerítéséből kerámia kiegészítőkkel varázsoljak meseházat.

Tovább »

Kertavató

Egy Rottenbiller utcai ház udvarát élhető kertté varázsolták a lakók. Nagy örömmel vettem részt a Móricka kert avatóján.

Tovább »
Item added to cart.
0 items - Ft

Két módon lehet vásárolni nálam.

Háromféle kategóriában kínálom kerámia termékeimet.
Állandó kínálat: az itt látható fotók illusztrációk az adott tárgyról. Ezekből a fajtákból többet készítek.
Egyedi kerámiák: ezekből 1-1 darab készül. A fotón látható kerámiát kínálom megvásárlásra.
Rendelésre készült: ezeket a kerámiákat személyes rendelésre készítettem.Itt ötleteket adok ajándékozáshoz, díszítéshez. Ha valaki rendelni szeretne egy tárgyat,a kisebb darabok ekészítési ideje 3-4 hét , a nagyobb tárgyaké, falburkolatoké akár fél év is lehet.

Mindenkinek azt javaslom, hogy ha teheti, látogasson el hozzám Gödre, műhelygalériámba, ahol körbejárhatók, jobban megismerhetők a munkáim. Itt a weblapon is látható műhelyáron kínálom őket.

Ehhez fontos az előzetes telefonos bejelentkezés. +36 20 2620 986

Sokan mondták már, hogy nagy élményt jelentett nekik a gödi látogatás. Kis galériámban főként a lakásbelsőbe szánt szobrok közül válogathatnak. A kertemben, a növények között mutatom be megvásárolható kerti kerámiáimat, egy állandóan változó kiállítással várom az érdeklődőket. Itt azokkal a régi figuráimmal is találkozatnak, amik annyira a szívemhez nőttek, hogy megtartottam őket.

A műhelyben különböző munkafázisokban ismerhetnek rá a weblapon látott darabokra.

Személyes tárgyakat készítek. Fontosnak tartom, hogy aki elhatározza, hogy munkáimat megvásárolja, döntése során megbizonyosodhasson arról, hogy jól választott. Szívesen segítek ebben.

A vásárláshoz mindenképpen szükséges a személyes kapcsolatfelvétel, akár e-mailben, akár telefonon. Az e-mailekre általában egy héten belül válaszolok, így, ha ennél sürgősebb a dolog, inkább a telefont javaslom.

 

Árak kiszállítás

A weblapon szereplő műhelyárak áfa-mentesek, mivel vállalkozásom alanyi adó-mentes.

Magyarország területén belül utánvéttel oldom meg a házhozszállítást futárszolgálaton keresztül. Ilyenkor +10% csomagolási költség, és az aktuális fuvarköltség adódik hozzá a weblapon feltüntetett árakhoz.

Külföldre úgy vállalok kiszállítást, ha a teljes vételárat (műhelyár + tényleges csomagolási költség + teljes fuvardíj + biztosítás) a vevő részemre előre átutalja.