Kertépítő szemmel

Hajlamosak vagyunk lakhelyünket fallal határolt területként elképzelni. A kertet pedig legtöbb esetben nyűgös „munkaadónknak” tekintjük. Pedig ha a kertet is lakó- térként kezeljük otthonunk és egyben életminőségünk is újabb dimenzióval gazdagodik.

 

Szobor a kertbe? Hiszen az a lakásba, netán múzeumba való! – rebben fel az emberben a gondolat, de hesseges-

sük is el azonnal!

Hajlamosak vagyunk lakhelyünket fallal határolt terület- ként elképzelni. A kertet pedig legtöbb esetben nyűgös „munkaadónknak” tekintjük. Pedig ha a kertet is lakó- térként kezeljük otthonunk és egyben életminőségünk is újabb dimenzióval gazdagodik.

Tudták ezt a régi korok emberei is, így az épületek körüli tereket nemcsak növényekkel, de  műalkotásokkal is díszítették, már a kertkultúra kezdeteitől fogva.

Itt áll tehát az emberiség immár több mint ezerévnyi kertdekorációs tapasztalattal, azonban hazánkban még mindig sok a tanácstalanság e téren. Pedig csak annyit kell tennünk, hogy kertünk helyébe elképzeljük legújabb, világos, falak nélküli, kültéri nappalinkat és beleálmodjuk, hogy miként fogjuk ott jól érezni magunkat.

Ehhez nyújtanak segítséget Vertel Andrea alkotásai. A kifejezetten kültérre készülő télálló állatfigurái, növényültető kaspói és legfőképpen emberábrázolásai harsány életigenlésükkel, cseppnyi ironikus humorral és élő színeikkel üdítő mozgalmasságot visznek minden kerti környezetbe.

 

Szemerics Tamás

New Garden Kertészet

Item added to cart.
0 items - Ft

Két módon lehet vásárolni nálam.

Háromféle kategóriában kínálom kerámia termékeimet.
Állandó kínálat: az itt látható fotók illusztrációk az adott tárgyról. Ezekből a fajtákból többet készítek.
Egyedi kerámiák: ezekből 1-1 darab készül. A fotón látható kerámiát kínálom megvásárlásra.
Rendelésre készült: ezeket a kerámiákat személyes rendelésre készítettem.Itt ötleteket adok ajándékozáshoz, díszítéshez. Ha valaki rendelni szeretne egy tárgyat,a kisebb darabok ekészítési ideje 3-4 hét , a nagyobb tárgyaké, falburkolatoké akár fél év is lehet.

Mindenkinek azt javaslom, hogy ha teheti, látogasson el hozzám Gödre, műhelygalériámba, ahol körbejárhatók, jobban megismerhetők a munkáim. Itt a weblapon is látható műhelyáron kínálom őket.

Ehhez fontos az előzetes telefonos bejelentkezés. +36 20 2620 986

Sokan mondták már, hogy nagy élményt jelentett nekik a gödi látogatás. Kis galériámban főként a lakásbelsőbe szánt szobrok közül válogathatnak. A kertemben, a növények között mutatom be megvásárolható kerti kerámiáimat, egy állandóan változó kiállítással várom az érdeklődőket. Itt azokkal a régi figuráimmal is találkozatnak, amik annyira a szívemhez nőttek, hogy megtartottam őket.

A műhelyben különböző munkafázisokban ismerhetnek rá a weblapon látott darabokra.

Személyes tárgyakat készítek. Fontosnak tartom, hogy aki elhatározza, hogy munkáimat megvásárolja, döntése során megbizonyosodhasson arról, hogy jól választott. Szívesen segítek ebben.

A vásárláshoz mindenképpen szükséges a személyes kapcsolatfelvétel, akár e-mailben, akár telefonon. Az e-mailekre általában egy héten belül válaszolok, így, ha ennél sürgősebb a dolog, inkább a telefont javaslom.

 

Árak kiszállítás

A weblapon szereplő műhelyárak áfa-mentesek, mivel vállalkozásom alanyi adó-mentes.

Magyarország területén belül utánvéttel oldom meg a házhozszállítást futárszolgálaton keresztül. Ilyenkor +10% csomagolási költség, és az aktuális fuvarköltség adódik hozzá a weblapon feltüntetett árakhoz.

Külföldre úgy vállalok kiszállítást, ha a teljes vételárat (műhelyár + tényleges csomagolási költség + teljes fuvardíj + biztosítás) a vevő részemre előre átutalja.