Felkérést kaptam egy 30 cm átmérőjű, 280 cm magas beton oszlop dekorálására. 
Befoglaló méretek

30x280 cm

Tervezés és kivitelezési költségek

800.000Ft

Felkérést kaptam egy 30 cm átmérőjű, 280 cm magas beton oszlop dekorálására. 

Ez egy két épületet összekötő átriumos térben helyezkedik el, előtte egy kis belső kerttel. Úgy gondoltam, jól folytatódhat a kerti hangulat, ha egy buja növényindákkal befutott oszlopot tervezek.

A kivitelezésben külön kihívást jelentett az oszlop henger alakja. Az egyes indákat íves felületen mintáztam. A kemencében, az ehhez a munkához készült íves samottlapokon égettem ki. Így a kész darabok szépen rásimultak a kerek oszlopra. Betonfestékkel tüntettem el a beton szürke színét.

A ragasztásnál állt össze a végleges kompozíció.

A helyszín érdekessége, hogy hat oszlop található az átriumban, és a

tulajdonos mindegyiket más-más kerámikussal burkoltatta. Gaudi épületeinek sokszínűségére emlékeztető izgalmas tér lett belőle.

 

Elnyerte a tetszésedet?

Keress fel az elérhetőségeimen!
Item added to cart.
0 items - Ft

Két módon lehet vásárolni nálam.

Háromféle kategóriában kínálom kerámia termékeimet.
Állandó kínálat: az itt látható fotók illusztrációk az adott tárgyról. Ezekből a fajtákból többet készítek.
Egyedi kerámiák: ezekből 1-1 darab készül. A fotón látható kerámiát kínálom megvásárlásra.
Rendelésre készült: ezeket a kerámiákat személyes rendelésre készítettem.Itt ötleteket adok ajándékozáshoz, díszítéshez. Ha valaki rendelni szeretne egy tárgyat,a kisebb darabok ekészítési ideje 3-4 hét , a nagyobb tárgyaké, falburkolatoké akár fél év is lehet.

Mindenkinek azt javaslom, hogy ha teheti, látogasson el hozzám Gödre, műhelygalériámba, ahol körbejárhatók, jobban megismerhetők a munkáim. Itt a weblapon is látható műhelyáron kínálom őket.

Ehhez fontos az előzetes telefonos bejelentkezés. +36 20 2620 986

Sokan mondták már, hogy nagy élményt jelentett nekik a gödi látogatás. Kis galériámban főként a lakásbelsőbe szánt szobrok közül válogathatnak. A kertemben, a növények között mutatom be megvásárolható kerti kerámiáimat, egy állandóan változó kiállítással várom az érdeklődőket. Itt azokkal a régi figuráimmal is találkozatnak, amik annyira a szívemhez nőttek, hogy megtartottam őket.

A műhelyben különböző munkafázisokban ismerhetnek rá a weblapon látott darabokra.

Személyes tárgyakat készítek. Fontosnak tartom, hogy aki elhatározza, hogy munkáimat megvásárolja, döntése során megbizonyosodhasson arról, hogy jól választott. Szívesen segítek ebben.

A vásárláshoz mindenképpen szükséges a személyes kapcsolatfelvétel, akár e-mailben, akár telefonon. Az e-mailekre általában egy héten belül válaszolok, így, ha ennél sürgősebb a dolog, inkább a telefont javaslom.

 

Árak kiszállítás

A weblapon szereplő műhelyárak áfa-mentesek, mivel vállalkozásom alanyi adó-mentes.

Magyarország területén belül utánvéttel oldom meg a házhozszállítást futárszolgálaton keresztül. Ilyenkor +10% csomagolási költség, és az aktuális fuvarköltség adódik hozzá a weblapon feltüntetett árakhoz.

Külföldre úgy vállalok kiszállítást, ha a teljes vételárat (műhelyár + tényleges csomagolási költség + teljes fuvardíj + biztosítás) a vevő részemre előre átutalja.