Vásárlás menete

 • Mindenkinek azt javaslom, hogy ha teheti, látogasson el hozzám Gödre, műhelygalériámba, ahol körbejárhatók, jobban megismerhetők a munkáim. Itt a weblapon is látható műhelyáron kínálom őket.

  Ehhez fontos az előzetes telefonos bejelentkezés. +36 20 2620 986

  Sokan mondták már, hogy nagy élményt jelentett nekik a gödi látogatás. Kis galériámban főként a lakásbelsőbe szánt szobrok közül válogathatnak. A kertemben, a növények között mutatom be megvásárolható kerti kerámiáimat, egy állandóan változó kiállítással várom az érdeklődőket. Itt azokkal a régi figuráimmal is találkozatnak, amik annyira a szívemhez nőttek, hogy megtartottam őket.

  A műhelyben különböző munkafázisokban ismerhetnek rá a weblapon látott darabokra.

 • Személyes tárgyakat készítek. Fontosnak tartom, hogy aki elhatározza, hogy munkáimat megvásárolja, döntése során megbizonyosodhasson arról, hogy jól választott. Szívesen segítek ebben. A vásárláshoz mindenképpen szükséges a személyes kapcsolatfelvétel, akár e-mailben, akár telefonon. Az e-mailekre általában egy héten belül válaszolok, így, ha ennél sürgősebb a dolog, inkább a telefont javaslom.

  Árak kiszállítás

  A weblapon szereplő műhelyárak áfa-mentesek, mivel vállalkozásom alanyi adó-mentes.
  Magyarország területén belül utánvéttel oldom meg a házhozszállítást futárszolgálaton keresztül.
  Ilyenkor +10% csomagolási költség, és az aktuális fuvarköltség adódik hozzá a weblapon feltüntetett árakhoz.
  Külföldre úgy vállalok kiszállítást, ha a teljes vételárat (műhelyár + tényleges csomagolási költség + teljes fuvardíj + biztosítás) a vevő részemre előre átutalja.

Portré – Súgó

Kerámia portré szobor.

120000 Ft

A termék mérete

Méretek 28 × 58 cm

Hasonló termékeim